Kattuppdatering

Just nu har jag 4 katter inne och 1 som mest håller till i garaget. De senaste kalla dagarna har han/hon legat i hallen när jag kommit hem, men sprungit ut så fort jag kommit i närheten. Jag sa till de andra katterna att det var snällt av dom att bjuda in honom/henne i värmen!

 

Jag har konstaterat att det bara är en katt som jag valt och det är Zowie. Hennes och Spikes historia kan du läsa om här. De andra har bara dykt upp i min väg.

Linus följde med huset. Han har lång, svart och fluffig päls. Han dök upp här som en liten rädd kattunge en dag för många år sedan. Antagligen utslängd i skogen av någon som inte ville ta hand om honom.

 

Och så han som är sin egen, går sin egen väg och ’bor’ där han tycker. ’Den gule’ som han mest får heta, fast jag funderar på att kalla honom ’Mao’. Ibland blir det ’Hello Ginger’. För det mesta håller dom sams, men det händer att dom smyger på varandra, eller råkar komma i varandras väg och då blir det lite skrikande och fräsande.

Det märks att han känner sig hemma här. I början åt han allt så fort han kunde ifall det inte skulle bli mer. Nu vet han att det kommer mer och det blir mer små portioner.

Det här inlägget postades i Katter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.