På byggfronten inget nytt….

Just nu är det stiltje i bygget. Utvändigt är det nästan klart, bara två fönster som ska på. Invändigt är det fortfarande lite tid kvar innan den gjutna grundplattan är färdig-härdad. Enligt expertis ska den helst ligga i 3 månader i rumsvärme innan man börjar klinka golvet för att man inte ska riskera att det spricker senare. Bäst att göra som dom säger! Det går en värmefläkt därinne för att hålla värmen, tur att det är så milt fortfarande!
Och jag förbereder kök och golv. Snart ska jag åka och bestämma vad för sorts klinkers och kakel det ska bli i badrummet och vilket golv det ska vara i köket. Hållbart och lättskött är ledorden jag går efter. Och snyggt förstås!
Köket är beställt och ska komma lagom till jul förhoppningsvis. Byggplanen är att sätta igång med badrummet och köket före jul när byggarna inte får vara någon annanstans och röja. Här får dom gärna vara även på julafton om dom vill, bara det blir klart. Jul blir det ändå, även om man inte pyntar överallt. Brorsan i huset bredvid får det lite trång över helgen däremot eftersom vi kommer att våldgästa honom i ett par veckor när det inte finns nåt badrum eller kök här då.

Det här inlägget postades i Renovering och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.