Helgens arbete

I helgen har jag gjort i ordning en jorgubbspyramid. Två olika sorter har jag köpt: Korona och Honey-eye (tror jag det stavas). En del plantor var redan i blom så jag hoppas på lite bär för provsmakning i sommar! Jag fick också plats med två plantor av jordgubbar med ananassmak, spännande om dom verkligen smakar ananas. Jag hade också köpt några med hallonsmak men dom tynade bort tyvärr.

image

Några lass jord blev det också till rabatten med lönnstubben. Där planterade jag trollhassel och en variegerad kaprifol som ska få klänga på sten och stubbe.

image

Det här inlägget postades i Trädgård och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Helgens arbete

 1. Spännande! din rabatt kommer säkert att bli jättefin, har du kunnat hålla dej eller har du köpt mycket till den ännu? Monica och jag var med S kretsens resa till Gerbens plantmarknad med massor av olika försäljare, gisses vad folk! Dubbla busar var det från vår krets, inte illa! Helgen efter blev det Liseberg, trevligt men tyvärr så saknades en hel del med perenner. Nåja, varken platsen eller pengen finns att handla mkt denna månaden nu när allt från nätet ramlar in. Roligt men lite mkt på en gång (:D
  Jag köpte också de där Ananas jordgubbarna, måste ju bara testa (och ampeljordgubbar)
  Jordgubbspyramiden är ju kul, kanske skulle göra en sådan i stället för ett vanligt land. Hoppas ni mår bra! Ha en härlig helg! Gullvivan

  • Eva skriver:

   Lite har jag köpt, svårt att hålla sig när man springer på nya bekantskaper! Jag har ju tagit med mig en hel del från småland som står och trängs i andra rabatter, så småningom ska dom få mer plats t.ex. i denna rabatten.
   Jordgubbspyramid är jättebra om man har lite ont om plats. Det blir många plantor på en liten yta och man kommer lätt åt bären.

Kommentarer inaktiverade.